|

Zaterdag 5 april om 15:00 uur Seizoenopening + Opening foto expositie van Ingrid van Beurden onder de titel: ‘Wereldplekken’

Expositie "Wereldplekken"
Expositie “Wereldplekken”
De foto’s van Ingrid van Beurden hebben vaak een vleugje humor of een kleine kwinkslag. Zij plaatst dagelijkse situaties in een wat schurende context. Is er sprake van een toevalligheid of is alles nauwkeurig in scene gezet? Met haar anekdotisch foto’s laat Ingrid van Beurden zien dat je voor ‘wereldplekken’ niet gelijk aan reisfoto’s uit alle windstreken hoeft te denken, maar dat er ook dichtbij huis wereldse plekken te ontdekken zijn.
Gitarist Frans van Keep
Gitarist Frans van Keep

Muzikale omlijsting met wereldmuziek door zanger/gitarist Frans van Keep. Deze virtuoze gitarist staat voor een aangename muzikale cocktail van loungemuziek uit de vijftiger en zestiger-jaren: bossa nova, easy swing & latin. Muziek met swing, vitaliteit en romantiek.
Zijn muziek laat zich omschrijven met de volgende kernwoorden: easy listening, live music, troubadour, jazz, latijns amerikaans, levende muziek, salsa, caribbean, tropisch, brisa do brasil.

Deel dit bericht