Mailing-header-vrienden

Nieuwsbrief april

Beste Vrienden van het Luntersche Buurtbosch,
Het is lente! Nieuw leven overal, ook in ons mooie Luntersche Buurtbosch.
Ook tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze vereniging, dit jaar iets later dan gebruikelijk. Dat heeft een reden, want wij vieren ons 50-jarig jubileum. Het belooft een feestelijke avond te worden - in deze nieuwsbrief een laatste aankondiging.
Verder vragen we uw aandacht voor de boomplantdag bij de Goudsberg, de nieuwe ledenwervingsfolder van de Vrienden, de buurtboswandelingen met gids en - last but not least - voor het nieuwe seizoen van Koepelevenementen.
Wij hopen u allen te ontmoeten op onze ledenvergadering.
Met vriendelijke groet, namens het bestuur
Bob van Heukelom (voorzitter)

Algemene Ledenvergadering 18 april

Woensdag 18 april, aanvang 19.30 uur, zaal Floor: jaarvergadering van de Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch. Agenda en vergaderstukken zie www.buurtbosch/downloads. Neem s.v.p. uw lidmaatschapskaart mee! Gezien de verwachte grote belangstelling is het raadzaam tijdig aanwezig te zijn.
Na de pauze kijken we terug op de 50-jarige geschiedenis van onze Vereniging die werd opgericht op 25 april 1968: een deels serieuze en deels vrolijke terugblik! Met medewerking van diverse hoofdpersonen uit deze geschiedenis.
20170322_193613_resized
logo-vrienden

21 april: bomen planten bij de Goudsberg

21 april: bomen planten in het Luntersche Buurtbosch
Op zaterdag 21 april a.s. gaan we bomen planten in het Luntersche Buurtbosch! Help je mee? Het gaat om het stuk bos tussen de Hessenweg, de midgetgolfbaan en het fietspad van het dorp langs de eng naar de Goudsberg. Hier is de afgelopen maanden grootscheeps onderhoud uitgevoerd. Het bos is uitgedund zodat jonge boompjes van onder meer de grove den …

Meer lezen

12 mei: wandelen met gids in het Buurtbosch

Nieuw in 2018: wandelen met gids  in het Luntersche Buurtbosch
In 2018 bestaat onze vereniging 50 jaar en die gelegenheid grijpen wij aan om nieuwe activiteiten te organiseren voor onze leden. We starten dit jaar met wandelingen in het Luntersche Buurtbosch onder leiding van een gids. Op zaterdag 12 mei om 9.00 uur is de eerstvolgende wandeling, dit keer met speciale aandacht voor de vogels in het bos.

Meer lezen en aanmelden

Frisse nieuwe folder om nog meer leden te werven

Het 50-jarig bestaan van onze vereniging vinden we een goede gelegenheid om hernieuwde aandacht te besteden aan de werving van nieuwe leden. Immers, hoe groter onze vereniging, hoe groter het draagvlak voor het unieke Luntersche Buurtbosch en hoe meer waardevolle projecten in het bos we kunnen steunen! Op de ledenvergadering van 18 april (zie boven) presenteren we de gloednieuwe ledenwervingsfolder. Hiermee gaan we in 2018 en daarna aan de slag. Wilt u ook mensen in uw omgeving enthousiast maken voor het Buurtbosch? U kunt een pakketje folders opvragen via vrienden@buurtbosch.nl.
folder vrienden 2018

Seizoen- en expositieopening De Koepel zeer geslaagd

Seizoen- en expositieopening De Koepel zeer geslaagd
Zaterdagmiddag 31 maart was de opening van de expositie van fotoclub Oog&Optiek en daarmee de start van het Koepelseizoen 2018. Een mooie selectie beelden, zeer gevarieerd en mooi opgehangen. Hulde aan alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. De grote opkomst van bezoekers genoten van een sfeervol en gezellig evenement wat muzikaal werd begeleid door Triple-B combo. Na het openingswoord door Koepelcommissie …

Meer lezen
facebook twitter
toegangshek-lbb-footer