Mailing-header-vrienden

Nieuwsbrief mei

Beste Vrienden van het Luntersche Buurtbosch,
In deze Nieuwsbrief een verslag van de druk bezochte Algemene Ledenvergadering op 18 april. Het was een gezellige en feestelijke bijeenkomst. Zelfs Notaris Van den Ham was er bij!
De week erna gingen we het bos in om het cadeau van de Stichting ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van onze vereniging - een zomerlinde - te planten.
De volgende evenementen staan al weer voor de deur: op 12 mei de tweede buurtboswandeling met gids en op 30 juni het Vrienden Jubileum Zomerconcert bij de Koepel door zangeres Ellen ten Damme. Vrienden kunnen kaarten met 50% korting bestellen - wees er op tijd bij!
Met vriendelijke groet, namens het bestuur
Bob van Heukelom (voorzitter)
Ledenvergadering 'Vrienden' in het teken van 50-jarig bestaan

Ledenvergadering 'Vrienden' in het teken van 50-jarig bestaan

Woensdag 18 april hield de “Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch” haar jaarlijkse ledenvergadering in een druk bezette zaal Floor. Het was een zeer gevarieerde avond in verband met het 50-jarig jubileum, waarin voor de pauze het huishoudelijke deel door voorzitter Bob van Heukelom behandeld werd met een beeldende presentatie van de activiteiten in 2017 en de verwachte activiteiten in …

Meer lezen en meer foto's

Zomerlinde geplant in Buurtbosch

Op zaterdag 28 april 2018 plantte Bob van Heukelom, voorzitter van de Vrienden van het Luntersche Buurtbosch, een zomerlinde in het bos nabij de Eendjesvijver. De boom is een cadeau van de Stichting Het Luntersch Buurtbosch aan de Vrienden ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de Vereniging in 2018. Bestuurslid van de Stichting Hendrik Prins houdt de boom vast. Jachtopziener Gert van Harn plaatst de boompaal.
buurtbosch-header-103

12 mei: vogelwandeling in het Buurtbosch

Dit voorjaar organiseren we drie wandelingen in het Luntersche Buurtbosch onder leiding van een gids. Op zaterdag 12 mei om 9.00 uur is de eerstvolgende wandeling, dit keer met speciale aandacht voor de vogels in het bos. Gratis voor leden!

Meer lezen en aanmelden
zomerconcert 2018

Vrienden Jubileum Zomerconcert 30 juni

Zaterdag 30 juni, 20.00 uur bij de Koepel. Als Vriend van het Luntersche Buurtbosch kunt u maximaal twee kaarten met 50% korting kopen (€ 7,50 per stuk). Vermeld bij uw bestelling de kortingscode LBB2018. Mis het niet!
Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen van dit moment. Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat is ze allemaal tegelijk. De ware magie is haar eerlijkheid.

Meer lezen en kaarten bestellen
facebook twitter
toegangshek-lbb-footer