NIEUWSBRIEF VAN DE KOEPELCOMMISSIE

koepel-mailing-header2

Openlucht zomerconcert in het Luntersche Buurtbosch

Ellen ten Damme bij De Koepel in Lunteren

Zaterdag 30 juni om 20:00 uur

Ellen jeugdig 72dpi
Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen ooit. Maar zij is veel meer dan dat.
Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat is ze allemaal tegelijk. De ware magie is haar eerlijkheid. Hoewel haar verbluffende veelzijdigheid anders kan doen vermoeden, doet ze alleen maar waar ze werkelijk in gelooft. Ondanks haar duizelingwekkende maskerades, is ze altijd zichzelf. Ze is echt.
01 - Ellen Ten Damme - De Koepel 2018
Close up 72dpi
De Koepelcommissie van Stichting Het Luntersche Buurtbosch is trots om Ellen ten Damme voor het zomerconcert van 2018 te mogen presenteren. Vorig jaar was Harry Sacksioni in Lunteren en dit jaar, tijdens het jubileumjaar van de Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch, is Ellen ten Damme te gast.
Het zomerconcert is elk jaar weer het hoogtepunt van het seizoen omdat het heel bijzonder is.
Het concert vindt plaats in de buitenlucht en begint als het nog licht is. Gaandeweg gaat de zon onder en wordt het een intiem zomeravondconcert met op de achtergrond De Koepel tussen de bomen van het Buurtbosch.

Jubileumjaar Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch

Toegangskaarten kosten €15,00 per persoon en kunnen besteld worden via de website www.buurtbosch.nl
Kaarten zijn in de voorverkoop ook verkrijgbaar bij Broodje Biezonder en het Westhoffhuis, beide aan de Dorpsstraat in Lunteren en bij De Koepel zelf. Op vertoon van de ‘Vriendenpas’ krijgen vrienden van Het Luntersche Buurtbosch korting en betalen slechts
€7,50 per persoon.
Voorafgaand aan het concert is er de gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. In de pauze en na het concert is er uitgebreide catering die de bezoekers van een hapje en een drankje voorziet. Het concert begint exact om 20.00 uur.
Het evenemententerrein ligt midden in het bos en kan per fiets of wandelend (10 minuten) vanaf restaurant de Lunterse Boer aan Boslaan 87 bereikt worden. Auto’s zijn in het Luntersche Buurtbosch niet toegestaan. Wel pendelt het ‘Safari-Express’ treintje tussen De Koepel en de Lunterse Boer. Tussen 18.30 en 19.10 worden zelfs gasten opgehaald bij Westhoffhuis en treinstation. Na afloop van het concert kunt u ook weer worden teruggebracht.
In de middag voor Het Westhoffhuis, Dorpsstraat 28 van 15:30 - 19:30 uur het Elfdorpenfestival, georganiseerd door Cultuurfonds Ede. Combineer beide evenementen en ontdek cultureel Lunteren!
facebook twitter
De Koepel boven de bomen footer 72dpi