koepel-mailing-header2

Inspirerend muziek- & verteltheater

‘Vilde Katshke’

in uitkijktoren De Koepel

Zondag 27 mei om 12:30 uur

Trio Wilde Eend – ook wel bekend onder haar Jiddische naam Vilde Katshke – is het beste te omschrijven als een vrolijke mix van klezmer en joodse volksverhalen. Klezmer is de feestelijke en melancholische muziek van joden uit Oost Europa. Dit trio werd begin 1998 opgericht door Gottfrid van Eck om zijn liefde voor klezmer en joodse verhalen te combineren. Hij speelt klarinet en krijgt daarbij muzikaal tegenspel van Michiel Ockeloen op accordeon en Tessa Zoutendijk op viool. Tezamen zorgen deze drie wilde eenden voor veel feestelijk gesnater.
Trio Wilde Eend presenteert (vertel)concerten o.a. in kerken, scholen, instellingen, theaters en op allerlei festivals en privéfeesten. Het trio produceerde twee goed ontvangen cd’s. Hun klezmermuziek raakt je; het is plezier om bij te huilen en verdriet om bij te lachen!
trio wilde eend
Dit dynamische en inspirerende trio brengt het bijzondere vertelprogramma “Lechajim op het leven!” voor jong (vanaf 8 jaar) en oud met feestelijke Joodse verhalen vol wijsheid en humor! Het is een echte familievoorstelling en voor kinderen boeiend van begin tot eind!
Wilde Eend
Na het concert kunt u nog even nagenieten onder het genot van een kopje koffie met een lekkere traktatie van bakkerij van Voorthuizen. Toegangskaarten voor deze voorstelling zijn €15,- per stuk en kunnen besteld en betaald worden via de webwinkel op de website van het Luntersche Buurtbosch (klik hier) . U kunt eenvoudig en veilig betalen via iDEAL waarna u een bevestigingsmail krijgt met een uniek nummer die u kunt uitprinten. Dit is tevens uw toegangsbewijs bij De Koepel. Gemotoriseerd verkeer in het Luntersche Buurtbosch is niet toegestaan dus de auto parkeren bij restaurant de Lunterse Boer en 10 minuten wandelen of op de fiets via het mooie rijwielpad naar De Koepel door het bos. Voor mensen die slecht ter been zijn wordt uiteraard een uitzondering gemaakt.
Wij hopen u weer te mogen verwelkomen!
facebook twitter
De Koepel boven de bomen footer 72dpi