Mailing-header-vrienden

Aanvulling op nieuwsbrief oktober 2019

Beste Vrienden van het Luntersche Buurtbosch,

In onze nieuwsbrief van okotober 2019 werd de wandeling met onze gidsen al eerder aangekondigd. Op 25 oktober neemt onze gids Govert Versteeg u mee en op 3 november gaat u met Emiel van Silfhout op stap.

Een oplettende lezer merkte op dat de aanvangstijd van de wandelingen niet in het bericht en ook niet bij de aankondiging in de Lunterse Krant wordt vermeld.

De wandelngen vinden plaats op 25 oktober en 3 november en beginnen om 14.00 uur. Verzamelen bij Boslaan 91, bij de parkeerplaats van het Bosbad.

Zie verder het bericht hieronder.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur
Bob van Heukelom (voorzitter)

Wandelen onder leiding van een gids met als thema: Proef de herfst in het buurtbosch

Wandelen onder leiding van een gids met als thema: Proef de herfst in het buurtbosch
Ook deze herfst weer organiseert de vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch themawandelingen onder leiding van een gids. Onder het motto “proef de herfst” is op vrijdag 25 oktober 2019 en op zondag 3 november 2019 een wandeling gepland. Op 25 oktober neemt Govert Versteeg u mee langs de veelheid aan paddenstoelen in het bos en gaat u speuren naar …
Meer lezen

Koepelevenementen programma 2019

Bekijk hier het programma van dat de Koepelcommissie voor komend seizoen voor u in petto heeft. Het is een razend interessant cultureel programma !

Meer lezen en kaarten reserveren
Kerst rond de Koepel 2019 [700x460]
facebook twitter 
toegangshek-lbb-footer