koepel-mailing-header2

Kerst rond de Koepel 2019:
Zaterdag 14 december vanaf 15.30 uur

Kerst rond de Koepel, Lunteren
LUNTEREN – In het Luntersche Buurtbosch is het op zaterdagmiddag 14 december weer ouderwets gezellig. Tijdens ’Kerst rond de Koepel’ staan de kinderen centraal en er valt weer van alles te beleven in en rond de uitkijktoren.

Uiteraard starten de Dijkhoornblazers het evenement met de kenmerkende tonen van de midwinterhoorns. De saxofonisten van SaxUs gaan swingende Kerstliedjes. Zangkoor Together is er ook, zij sluiten ‘Kerst rond de Koepel’ af. Traditiegetrouw is er een expositie van prachtige kunstwerken gemaakt door de Lunterse basisscholen met als thema ‘Samen’. En natuurlijk zijn er verschillende warme lekkernijen te koop.
Kerst rond de Koepel, Lunteren
Groot kampvuur en een echte lichtjesroute
Doorlopend zal een groot kampvuur op het plein voor De Koepel branden waar iedereen zich kan warmen en waarboven marshmallows kunnen worden verwarmd. Er is erwtensoep en er zijn broodjes pulled pork van Topslagerij Van Leeuwen te koop. We bakken, met dank aan Het Uilenbos, heerlijke winterse pannenkoeken. En natuurlijk zal er ook warme chocolademelk met een neutje en glühwein te koop zijn. Voor de kinderen zijn de marshmallows voor in het kampvuur gratis.

De wandeling vanaf de Boslaan naar de Koepel, over het fietspad door het bos, zal in zijn geheel verlicht worden door kaarsjes. Deze wandeling is heel speciaal en uniek want alle kaarsjes zijn echt! Na een kleine 10 minuten eindigt de wandeling bij Uitkijktoren en Natuurtheater de Koepel waar iedereen verwend wordt met warmte, muziek, zang, een expositie en heerlijke hapjes en drankjes.
Kerst rond de Koepel, Lunteren
Pendelbus
Het wordt weer ouderwets gezellig tijdens Kerst rond de Koepel. Vanaf Floor, zal vanaf 15.00 uur een bus op en neer pendelen naar De Lunterse Boer. Meerijden is gratis en een leuke belevenis. Er is ook de Safari Express, deze pendelt tot 18.30 uur tussen De Lunterse Boer en De Koepel. Zo is een bezoek aan de Kerstmarkt in het centrum van Lunteren eenvoudig uit te breiden met een bezoek aan de Koepel en andersom. De auto parkeren kan gratis aan de Boslaan en op het parkeerterrein van De Lunterse Boer of het Bosbad. ‘Kerst rond de Koepel’ vindt plaats op zaterdag 14 december van 15.30 - 18.30 uur.

Digitaal
Meer informatie vindt u op www.buurtbosch.nl, op Facebook: Het Luntersch Buurtbosch en op Instagram: uitkijktoren_dekoepel.
Kerst rond de Koepel, Lunteren
De Koepel boven de bomen footer 72dpi
facebook twitter