Nieuwsbrief De Koepel

Paasconcert met Tineke Roseboom
en Erik Onnink in De Koepel
Maandag 10 april vanaf 14.00 uur

Op Tweede Paasdag, maandag 10 april, zijn sopraan Tineke Roseboom en pianist Erik Onnink te gast in De Koepel. Zij hebben een mooi programma samengesteld met de lente als thema. Het wordt dus in alle opzichten een opgewekt Paasconcert.

KIJKJE IN DE ZIEL
Tineke Roseboom is een bekende naam in de regio en ze zong al eerder in De Koepel. Ze wordt omschreven als: loepzuiver, ontroerend en meeslepend vol drama. Zelf zegt ze: ‘Ieder mens moet iets doen. Ik moet zingen. Ik wil mensen in andere sferen brengen door muziek. Ik wil mensen raken, ontroeren of zelfs boos maken. Het mag een kijkje in de ziel geven. Daarom zing ik.’

TOGETHER
Erik Onnink is voor veel Lunteranen ook geen onbekende want hij is de vaste pianist van Interkerkelijk gospelkoor Together. Hij werkt als samensteller en eindredacteur van het NPO Klassiek (voorheen NPO Radio 4) programma Maatwerk. Daarnaast geeft hij privé pianoles. Als pianist is Erik veelvuldig actief als begeleider.

Op het programma voor het Paasconcert in De Koepel staan onder andere werken van Benjamin Britten, Alexander Zemlinsky, Albert Wissink en Richard Strauss.
Sopraan Tineke Roseboom [Foto Jorieke de Fretes]
TOEGANGSKAARTEN
Kaarten voor het concert kosten 20,- per persoon en ze zijn online te koop op: www.buurtbosch.nl. Wilt u liever losse kaarten kopen dan kan dat op De Pleisterplaats, het terras naast De Koepel. De Pleisterplaats is open van 13.00-17.00 uur. Het terras is vanaf 1 april, op maandag na, elke dag toegankelijk. De Koepel is alleen met de fiets of lopend bereikbaar. Vanaf De Lunterse Boer is het ongeveer 5 minuten fietsen en 10 minuten lopen. Als u met de auto bent dan kunt u die aan de Boslaan parkeren.
De Koepel boven de bomen footer 72dpi
facebook twitter