koepel-mailing-header2

Micheline van Hautem zingt 'Ode aan Ramses'
Zaterdag 18 juni, 20.00 uur bij De Koepel

LUNTEREN – Zaterdagavond 18 juni wordt een bijzonder intieme en sfeervolle avond bij De Koepel. Micheline Van Hautem en Erwin van Ligten brengen Ramses Shaffy weer tot leven met de mooiste songs zoals ‘Laat me’, ‘We zullen doorgaan’, ‘Stil in Amsterdam’, ‘Pastorale’ en ‘Sammy…’.

Ramses Shaffy is ongetwijfeld één van de allergrootste Nederlandstalige liedjesmakers van de vorige eeuw. En zeker ook de meest eigenzinnige. Kom genieten van de even eigenzinnige interpretaties van Micheline en Erwin!

Ramses Shaffy
Het kan maar zo zijn dat de naam Micheline van Hautem je niet bekend in de oren klinkt. Gelukkig is dat bij de naam Ramses Shaffy wel anders. In België is Micheline een hele bekende dame. Hoewel ze in Nederland tientallen theaterzalen uitverkoopt gedurende een tour, is ze nog niet landelijk bekend. Dat hoeft ook niet want zoveel ruimte hebben we niet op het plein voor de Koepel.

Het genre van Micheline van Hautem bestaat niet uit alleen maar Shaffy songs. Ze zal op 18 juni ook een aantal prachtige Franse chansons spelen. Een andere taal maar niet minder mooi. Ben je benieuwd naar de muziek van Micheline van Hautem dan kun je op de website een voorproefje van Micheline van Hautem beluisteren.

Voorverkoop toegangskaarten
Toegangskaarten kosten €20,00 per persoon en kunnen besteld worden via de website www.buurtbosch.nl. Je kunt ook de afgebeelde QR-code scannen en direct kaarten bestellen. Bent je niet in staat om online kaarten te bestellen of lukt het niet stuur dan een e-mail naar koepelevenementen@buurtbosch.nl. Je wordt dan verder geholpen.

Vrienden van het Luntersche Buurtbosch
Speciaal voor Vrienden van het Luntersche Buurtbosch heeft de Koepelcommissie een leuke actie bedacht. Elke vriend die een kaartje koopt en bij de entree op 18 juni de ‘Vriendenpas’ laat zien krijgt vooraf een kopje koffie of thee met een lekker koekje gratis! Er mogen maximaal 2 mensen per ‘Vriendenpas’ gebruik maken van deze actie. In de pauze en na het zomerconcert is er catering waar bezoekers een hapje en een drankje kunnen kopen. Het concert begint om 20.00 uur.

Vervoer naar De Koepel
Het evenemententerrein ligt midden in het bos en kan per fiets of wandelend (±10 minuten) van twee kanten worden bereikt. Auto’s zijn in het Luntersche Buurtbosch niet toegestaan. Kom je met de auto dan kun je deze parkeren bij de Werelt (Westhofflaan 2, Lunteren). Je kunt de auto ook aan de Boslaan parkeren. Vanuit zowel De Lunterse boer als De Werelt hoef je alleen het fietspad naar boven te volgen om bij De Koepel te komen. Houd in de week voorafgaand aan het concert de Facebook pagina en het Instagram account van Het Luntersche Buurtbosch in de gaten voor de meest actuele nieuwsberichten omtrent het zomerconcert.
Micheline van Hautem Zomerconcert De Koepel 18 juni 2022
De Koepel boven de bomen footer 72dpi
facebook twitter