| |

Algemene ledenvergadering Vereniging “Vrienden van het Luntersche Buurtbosch” op 18 maart a.s. bij Floor aanvang 19.30 uur.

Algemene ledenvergadering “Vrienden van het Luntersche Buurtbosch”

Op woensdag 18 maart a.s. houdt de Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch de jaarlijkse ledenvergadering in zaal Floor, Dorpsstraat 36 in Lunteren, aanvang 19.30 uur. Alle ‘Vrienden’, leden van de vereniging, maar ook andere belangstellenden die het Buurtbos een warm hart toedragen worden hartelijk uitgenodigd!

In de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch kijken we terug op 2019 en bespreken we de plannen voor 2020. De vergaderstukken zijn te vinden op de website: www.buurtbosch.nl/downloads.

In de pauze kunt u al kaarten kopen voor het zomerconcert “Ode aan Ramses”. De koepelcommissie is er weer in geslaagd om een aantrekkelijk evenementen programma voor dit seizoen samen te stellen. Klik hier voor het totale programma van de koepelcommissie voor dit seizoen .

Na de pauze toont de in Ede woonachtige natuurfotograaf Fred van Wijk zijn prachtige werk. Sinds 1982 fotografeert hij de bossen en de daar levende zoogdieren. In de loop der jaren zijn zijn interesse en fotomotieven uitgebreid tot alle aspecten van de natuurfotografie. Zijn stijl kenmerkt zich vooral door de sfeer en het bijzondere licht. De beelden worden begeleid met bijpassende muziek, natuur-en dierengeluiden. Voor deze avond heeft hij drie nieuwe series in gedachten: Winter op de Veluwe, vroege zomer in de uiterwaarden en alle seizoenen op de Veluwe. 

Het belooft weer een interessante en gezellige avond te worden. De vrienden zien belangstellenden graag op woensdagavond 18 maart aanstaande om 19.30 uur in zaal Floor, Dorpsstraat 39.

Deel dit bericht