| |

BINNEN/BUITEN: Verrassende schilderijen van cursisten atelier Johan Timmers

De feestelijke expositieopening was zeer geslaagd.
De feestelijke expositieopening was zeer geslaagd.
Abstract van Wim Colijn
Abstract van Wim Colijn
Oesters door Thea Veldhuizen
Oesters door Thea Veldhuizen
Na het zwemmen door Jenny Tersteeg
Na het zwemmen door Jenny Tersteeg
De opening van deze nieuwe tentoonstelling werd samen met de kunstenaars en genodigden gevierd in de Koepel op zaterdag 18 juli. Het bekende atelier van kunstenaar Johan Timmers aan de Reigerlaan in Lunteren is een waarlijk broeinest van amateur kunstschilders. Vele honderden cursisten uit Lunteren en omstreken leren hier hun talenten te ontplooien en zetten daarbij de mooiste creaties op het schildersdoek.
Om deze verrassende kunstwerken ook aan het publiek te tonen wordt deze recente collectie in uitzichttoren De Koepel geëxposeerd tot 24 oktober 2015.

DEELNEMENDE KUNSTENAARS
Dirk van der Velde, Ina Morren, Truus Hulscher, Janny van der Velde, Gerda van der Top, Margre Lakerveld, Fia Quint, Frouwke Stein Callenfels, Thea Veldhuizen, Annemieke Tijsseling, Martina van der Vlist, Marja van der Berg, Bob van Heukelom, Rita Passies, Leni van de Marel, Jenny Tersteeg, Joop Jansen, Tiny van Kooten-Wolff, Resie de Boer-Crijns, Frouwkje Hazeleger, Wim Colijn, Isaac Lawalata, Jaap Nahumury, Gerda van Setten, Truus van Eck
De doeken zijn te koop waarbij u rechtstreeks met de kunstenaar contact opneemt.

Deel dit bericht