De Pleisterplaats bij De Koepel in Lunteren
| | |

De Koepel en De Pleisterplaats zijn weer open voor publiek!

De Koepel en De Pleisterplaats zijn weer open voor publiek. Na goed overleg tussen de Koepelbeheerders, het bestuur van Stichting Het Luntersche Buurtbosch en de gemeente Ede is besloten dat de toren en het terras weer bezocht kunnen worden. Uiteraard met inachtneming van de nodige RIVM maatregelen.

Zo mogen er maximaal 5 mensen tegelijk in De Koepel zijn en 10 gasten op het terras. Er wordt de voorkeur aangegeven om digitaal of met pin te betalen. En alles wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Dit zijn de belangrijkste regels. Ter plekke worden de overige maatregelen gecommuniceerd.

Dubbel expositie
Inmiddels is de dubbel expositie ook ingericht. In De Koepel hangen de foto’s van Fotoclub Oog & Optiek en rondom De Koepel vind je objecten en installaties die gemaakt zijn door de kunstenaars van Kunstlijn Lunteren. De buiten expositie is de eerste ooit en de reacties zijn goed. Ook de Koepelcommissie in in haar nopjes met dit nieuwe initiatief. Zeker nu er minder mensen tegelijk in De Koepel mogen is het super gaaf om buiten iets spectaculairs te kunnen laten zien.

De Koepel is sinds 1 juni weer open voor publiek. (Foto: Annelies Barendrecht)

Openingstijden De Koepel en De Pleisterplaats
Uitkijktoren en Natuurtheater De Koepel is te bezichtigen van 1 april t/m 31 oktober; dagelijks (behalve maandag) van 13.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt: 2 euro; 6 t/m 12 jaar 1 euro; 0 t/m 5 jaar gratis. Vrienden van het Luntersche Buurtbosch kunnen De Koepel gratis bezoeken op vertoon van hun lidmaatschapskaart. Hier kun je lid worden! Meer informatie over de koepel vind je hier.


Deel dit bericht