| | |

Ellen ten Damme bij De Koepel in Lunteren

Zaterdag 30 juni bij De Koepel in Het Luntersche Buurtbosch

LUNTEREN – Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen ooit. Maar zij is veel meer dan dat.

Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat is ze allemaal tegelijk. De ware magie is haar eerlijkheid. Hoewel haar verbluffende veelzijdigheid anders kan doen vermoeden, doet ze alleen maar waar ze werkelijk in gelooft. Ondanks haar duizelingwekkende maskerades, is ze altijd zichzelf. Ze is echt.

Jubileumjaar Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch

De Koepelcommissie van stichting Het Luntersche Buurtbosch is trots om Ellen ten Damme voor het zomerconcert van 2018 te mogen presenteren. Vorig jaar was Harry Sacksioni in Lunteren en dit jaar, tijdens het jubileumjaar van de Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch, is Ellen ten Damme te gast.

Het zomerconcert is elk jaar weer het hoogtepunt van het seizoen omdat het heel bijzonder is. Het concert vindt plaats in de buitenlucht en begint als het nog licht is. Gaandeweg gaat de zon onder en wordt het een intiem zomeravondconcert met op de achtergrond De Koepel tussen de bomen van het Buurtbosch.

Voorverkoop toegangskaarten
Toegangskaarten kosten €15,00 per persoon en kunnen besteld worden via de website www.buurtbosch.nl.
Kaarten zijn in de voorverkoop ook verkrijgbaar bij Broodje Biezonder en het Westhoffhuis, beide aan de Dorpsstraat in Lunteren en Bij De Koepel zelf. Op vertoon van de ‘Vriendenpas’ krijgen vrienden van Het Luntersche Buurtbosch korting en betalen slechts €7,50 per persoon.

Voorafgaand aan het concert is er de gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken. In de pauze en na het concert is er uitgebreide catering die de bezoekers van een hapje en een drankje kan voorzien. Het concert begint om 20.00 uur.

Vervoer naar De Koepel

Het evenemententerrein ligt midden in het bos en kan per fiets of wandelend (10 minuten) vanaf restaurant de Lunterse Boer aan de Boslaan bereikt worden. Auto’s zijn in het Luntersche Buurtbosch niet toegestaan. Wel pendelt het ‘Safari-Express’ treintje tussen De Koepel en de Lunterse Boer. Tussen 18.30 en 19.10 worden zelfs gasten opgehaald bij Westhoffhuis en treinstation. Na afloop van het concert kunt u ook weer worden teruggebracht.

Houd in de week voorafgaand aan het concert de Facebook pagina van Het Luntersche Buurtbosch in de gaten voor de meest actuele nieuwsberichten omtrent het zomerconcert.

Deel dit bericht