Uitkijktoren en Natuurtheater De Koepel, Lunteren
| |

Evenementen De Koepel afgelast

Op zaterdag 4 april zou het Koepelseizoen feestelijk van start gaan met de dubbel expositie ‘Kunst en Vrijheid’. Dat gaat niet door omdat er tot 1 juni 2020 geen evenementen mogen plaatsvinden vanwege corona. De expositie wordt op z’n vroegst op 1 juni ingericht en daarna de rest van het koepelseizoen te zien zijn. Dat is tot 31 oktober 2020. 

Expositie bij de Koepel Kunstlijn Lunteren
Expositie bij de Koepel Kunstlijn Lunteren

PAASCONCERT | Op tweede Paasdag zou het traditionele Paasconcert plaatsvinden. Dat gaat helaas niet door. Dat je Wendy Roobol niet in De Koepel kunt beluisteren betekent niet dat je niet van haar muziek kunt genieten. Om haar en haar collega artiesten een hart onder de riem te steken kun je de CD ‘Dolce Maria’ kopen. Je bestelt de CD door een mailtje te sturen naar wendy@wendyroobol.com met jouw adres en het aantal cd’s dat je wilt bestellen. De kosten zijn €15 per stuk plus € 3,70 verzendkosten. Het maken van een CD kost veel geld, tijd en energie. Wilt u mij en de andere musici steunen? Door een CD rechtstreeks bij mij te bestellen komen de inkomsten direct bij de musici terecht.

Wendy Roobol met 'Dolce Maria'
Wendy Roobol met ‘Dolce Maria’

KINDERCONCERT | Op zaterdag 9 mei stond het kinderconcert gepland. Tosca Menten zou met met ‘Bomkak Zing ‘s’een knotsgekke middag komen verzorgen. Helaas gaat ook dat niet door. Dit jaar dus geen Dummie de Mummie bij de Koepel. Wellicht een andere keer. Wil je toch meer te weten komen over Tosca Menten, klik dan hier.

Tosca Menten met 'Bomkak Zing 's'
Tosca Menten met ‘Bomkak Zing ‘s’

EDE DOET | Inmiddels zijn de Ede Doet bonnen weer verspreid door de gemeente Ede. Wij wilden deze bonnen graag gaan verzamelen om ons Kinderconcert gratis aan te kunnen bieden aan de Lunterse Kinderen. Omdat het kinderconcert helaas niet doorgaat gaan wij nu een andere bestemming voor de opbrengst van de bonnen zoeken.

Je kunt de bon(nen) bij de Koepelbeheerders door de bus doen (Boslaan 90, De Koepel). Heb je meteen een mooie wandeling door het bos. Je kunt ook een foto van de code mailen naar: annemarieke.buurtbosch@gmail.com​​ of een foto van de bon via onze social media kanalen sturen. Ken je één van de Koepelcommissieleden dan kun je een foto van de bon ook naar hem of haar sturen.

Ede Doet doneren aan De Koepel!
Ede Doet doneren aan De Koepel!


Deel dit bericht