Goudsberg Publieksdag 17 juni: een gezellige en leerzame dag rondom de Eendjesvijver

Zaterdag 17 juni was het een gezellige drukte rondom de Eendjesvijver!
In het kader van de publieksdag rond het Goudsbergproject hadden de Vrienden van het Luntersche Buurtbosch een levend ganzenbord georganiseerd voor de jongste kinderen. Zij mochten met hun ouders het ouderwetse ganzenbord spelen, niet als bordspel, maar op grote houten schijven. Een leuke route met opdrachten langs de vijver, die via het bos langs De Gedenkboom naar een heuse schatkist leidde.
Voor de oudere kinderen was er een speurtocht door het bos georganiseerd, door middel van schilderijtjes over de natuur en opdrachten werd de route aangegeven. Ook deze kinderen stond aan het eind een verrassing te wachten in de vorm van een groen armbandje met daarop de tekst van de Vrienden van het Luntersch Buurtbosch.
De deelnemende kinderen waren enthousiast en de ouders genoten van hun enthousiasme en stiekem ook van de spelen!
Met dank aan Jan Wolff voor de prachtige schilderijtjes en de dobbelstenen van Brouwer kunnen we terugkijken op een gezellige en leerzame bosdag.
Hieronder enkele beelden van de kinderspelen bij de Eendjesvijver. Een videoimpressie van de Goudsbergdag op alle vijf feestlocaties vindt u hier: https://youtu.be/2TUcra5pwxE

 

 

Deel dit bericht