| |

Foto-expositie Louis Fraanje en Renk Ruiter

Ontdek ‘de koepel’ in het Lunterse Buurtbos. Geniet van het uitzicht en de foto-expositie van Louis Fraanje en Renk Ruiter.

Rijksmonument ‘de Koepel’ in Lunteren is gelegen op een heuveltop, de 44 meter hoge Galgenberg. Dit wandelbosgebied ligt oostelijk van de dorpskern Lunteren en de Boslaan. De toren ligt midden in het bos, dat wordt doorsneden door een complex web van slingerende bospaden. Een beklimming van de toren wodt beloond met een werkelijk uniek uitzicht over de Gelderse Vallei en de Utrechtse heuvelrug. Bij helder weer is zelfs de Dom in Utrecht te zien.

In de Koepel vinden ook regelmatig foto-exposities plaats. Vanaf 7 augustus t/m 31 oktober exposeert de Lunterse natuurkenner en fotograaf Louis Fraanje samen met natuur- en landschapfotograaf Renk Ruiter.

In deze tentoonstelling met de titel ‘Landschap en meer …..’ ontdekt u de passie van Louis. Hij nodigt u uit voor een uitstapje naar de dierenwereld. Renk Ruiter, onder meer huisfotograaf van het Urechtse Landschap toont bijzondere foto’s van gewone plekjes in Nederland. De expositie is dagelijks geopend van 14.00 tot 17.00 uur (maandag gesloten).

Gun uzelf een bezoek aan het Lunterse Buurtbos en een bijzondere beleving van de natuur. De toegang bedraagt € 2,- p.p.

De Koepel staat op een unieke plek midden in het bos. Vanaf ‘Hostellerie de LLunterse Boer’ aan de Boslaan is de koepel, uisluitend lopend of fietsend bereikbaar. Wandelend bereikt u in hooguit 10 minuten het rijksmonument ‘De Koepel’..

Deel dit bericht