|

HARRY SACKSIONI & TIN SOLDIERS SIXTIES BAND

De Koepelcommissie presenteert tijdens het VRIENDEN ZOMERCONCERT 2017:
HARRY SACKSIONI & TIN SOLDIERS SIXTIES BAND
Op zaterdagavond 1 juli aanvang 20:00 uur, openluchtconcert De Koepel
Het wordt zaterdag over een week een unieke avond en een heerlijk concert in Lunteren bij uitkijktoren/natuurtheater De Koepel. De mooiste filmmuziek, vertolkt door topgitarist Harry Sacksioni die zijn gitaar laat spreken met hoofdthema’s uit o.a. Once Upon a Time in the West, The Pink Panther, The Sting en James Bond. Deze prachtige composities krijgen een bijzondere ‘Sacksioni aanpak’. Ook maakt hij ruim baan voor de muziek die hij onder verschillende tv-reclamefilms speelt, waaronder het wonderschone Vincent (Don McLean). Omdat Harry als componist nooit stil zit zal uiteraard nieuw materiaal niet ontbreken, aangevuld met nummers van zijn nieuwste, met veel superlatieven overladen live dubbel-cd ‘Vijfenzestig’. Sacksioni verricht ook nu weer kleine wondertjes op de gitaar en het is dan ook niet voor niets dat deze gitaarvirtuoos dit jaar voor de vijfde keer op rij werd uitgeroepen tot de beste akoestische gitarist van de Benelux!
Heel bijzonder wordt het samenspel door Harry Sacksioni van enkele nummers met de sixties band Tin Soldiers die de avond compleet maakt en vooral na de pauze het Luntersche Buurtbosch gaat vullen met de meest mooie en nostalgische klanken van songs uit de zestiger en zeventiger jaren.
De band Tin Soldiers bestaat uit vijf jonge muzikanten en zij spelen über-hippe jaren ’60 sounds van The Byrds, The Beatles, Rolling Stones, Joe Cocker, The Who, Cream, The Monkees en veel meer.
Tin Soldiers zijn: Merijn den Boer (zang/gitaar), Erwin Botteram (zang/bas), Manuel Reijn (gitaar), Tijn Driesen (toetsen/zang) en Niels Nuiver (drums). Ze hebben allemaal een conservatorium- of rockacademy-studie gevolgd én ze waren al actief in diverse professionele bands. De liefde voor de geweldige muziek uit de zestiger jaren bracht hen samen in Tin Soldiers.

Ook in Lunteren houden de Soldiers pas op met spelen als het publiek helemaal is dolgedraaid in hun groovy Sixties-carrousel!
Na het concert staat de bekende DJ Datcho klaar om deze Lunterse sixties party naar nieuwe hoogtes te brengen waarbij de beentjes gegarandeerd van de grond gaan. Wij verwachten dat diverse enthousiaste bezoekers zich zullen laten zien in de mode van die periode of verkleed komen als de Beatles.
Toegangskaarten kosten €15,00 en kunnen besteld worden via de website www.buurtbosch.nl

Deel dit bericht