Kerst benefiet-concert in het Luntersch Buurtbosch en de grote zaal van congrescentrum ‘De Werelt’.

Het kerstconcert in Congrescentrum ‘De Werelt’ wordt vooraf gegaan door een feestelijke ontmoeting bij de Koepel van 16.00-17.00 uur, om alvast in de stemming te raken. Bij de sfeervol verlichte koepel, kunt genieten van warme dranken. Behalve dat, wordt u verrast met muziek en zang. Bovendien geeft het u de mogelijkheid om voor de laatste keer een bezoek te brengen aan de bijzondere jubileum-expositie in de Koepel. Over de temperatuur hoeft u zich weinig zorgen te maken want de koepelcommissie zorgt voor heerlijke warme erwtensoep, voldoende gluhwein en chocolademelk. We weten het haast zeker dat u het KNA sax-kwartet niet wilt missen, evenals de origineel Lunterse zangers en de Dijkbloazers.

Aansluitend loopt u langs het feeëriek met kaarsjes verlichte pad (plm. 10 minuten lopen) genietend van het geschal van de waldhoornblazers naar ‘De Werelt’, om even later het kerst-benefiet-concert bij te wonen.

Gratis openbaar vervoer!

Drie feestelijk verlichte en door tractors getrokken huifkarren rijden via de Boslaan heen en weer van de koepel naar ‘De Werelt’

Om 18.00 uur begint het tweede deel van het grote genieten. Optredenens zijn:

Het Lunters Vocaal ensemble – Het Christelijk Tienerkoor ‘De Horizon’ – Het interkerkelijk koor ‘De Regenboog’ – de pianist Harry Stijf – Het KNA Sax Kwartet en de percussionist Ruud Roelofsen.

Voor wie is de opbrengst?

De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan de Nederlandse Vereniging voor Slechhorenden (NVVS). Dit doel werd unaniem gekozen door de Koepelcommissie

De Stichting Het Luntersche Buurtbosch en de Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch, als eerbetoon aan onze ‘oude’ notaris Van den Ham die op latere leeftijd stokdoof werd. Behalve als stichter van het Buurtbosch, stond hij ook aan de wieg van ‘Ons Landhuis’ voor de NVVS aan de Barneveldseweg. Vanaf 1914 was dit het hoofdkwartier en vakantieoord voor de toen nog ‘dooven en hardhoorenden’. Als u erbij bent hoort u meer over het vele goede werk wat door de NVVS wordt verricht.

Toegangskaarten koopt u voor € 10,- p.p. Bestellen is makkelijk en eenvoudig via deze website. U kunt ook contant betalen bij de receptie van ‘De Werelt’. De Lunterse Boer en de VVV/Readshop. Prijs is inclusief bezoek aan de Koepel.

Reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen!

 

 

Deel dit bericht