|

Kerst rond de Koepel

Beeld - Kerst rond de Koepel footerIn het Luntersche Buurtbosch is het op zaterdag 12 december weer gezelligheid troef. Tijdens Kerst rond de Koepel kunt u cultuur beleven in de open lucht. Er zijn koren en er is muziek, een expositie van 5 Lunterse basisscholen onder het thema ‘VREDE’ in uitkijktoren de Koepel, een groot open kampvuur, een kerststal met levend kerstverhaal en natuurlijk wat warms te eten en te drinken. Het feeëriek verlichte pad door het bos is al een belevenis op zich. Langs het pad beleeft u al het kerstverhaal in levende lijve!
Vanaf 16.20 uur kunt u luisteren naar de Westhoffkids. Dit wordt gevolgd om 17.00 uur door het vertellen van het Kerstverhaal in de levende kerststal door Monique Simonsz van Zorg- en Dienstenbedrijf United Souls. Daarna wordt om 17.15 uur de expositie door de Lunterse scholen geopend door de Dijkbloazers met midwinterhoorns. In de Koepel kunt u luisteren naar Rhodé en Jessica van Leeuwen die de harp bespelen. Vanaf 18.00 uur speelt het KNA kerstensemble de sterren van de hemel. En daarna nog veel muziek en gezelligheid!kcl_-_kerst_rond_de_koepel_2015_a3_1.2-JPG

Groot kampvuur
Doorlopend zal een groot kampvuur op Koepel Plaza branden waar iedereen zich kan warmen. Er is erwtensoep en broodjes worst van topslagerij Van Leeuwen te koop en pannenkoeken in puntzak van Foodtruck Kopervloot. Natuurlijk zal er ook warme chocolademelk met een neut en glühwein te koop zijn. De marshmallows voor in het kampvuur zijn gratis en als afsluiter krijgen alle kinderen een lampion (met veilig ledlampje) voor de optocht langs het sprookjesachtig verlichte pad dat weer naar de Boslaan leidt.

Huifkar
Het wordt weer ouderwets gezellig tijdens Kerst rond de Koepel. Vanaf Lunteren CS, het stationnetje, zal een verlichte huifkar vanaf 16.00 uur heen en weer pendelen. Meerijden is gratis en een echte belevenis. Zo kunt u gezellig uw bezoek aan het centrum verlengen met een bezoek aan de Koepel en andersom. Parkeren kan gratis aan de Boslaan op het parkeerterrein van De Lunterse Boer. Kerst rond de Koepel is op zaterdag 12 december van 16.30 – 18.30 uur.

Deel dit bericht