Kerst rond de Koepel dit jaar met het thema “Hart”

Zang, muziek, toneel, een prachtige expositie, eten, drinken en heel veel gezelligheid en warmte in en rondom De Koepel! De Koepelcommissie biedt u een superleuk uitstapje met het gezin.
Aanvullend aan de kerstmarkt in het dorp Lunteren is een bezoek aan uitkijktoren De Koepel in het Luntersche Buurtbosch op zaterdag 8 december een leuke en avontuurlijke belevenis. Vanaf 15:30 uur kunt u langs het verlichte wandelpad door het bos tegenover de Lunterse Boer genieten van een mooie wandeltocht. Als u bij De Koepel aankomt wordt u verrast door de midwinterhoorns van de Dijkbloazers en de prachtige stemmen van de Lunterse zangkoren de Westhoffkids en Heartbeat. Theaterwerkplaats MOMO heeft samen met leerlingen van OBS De Sprong een korte theatervoorstelling geproduceerd die 2x wordt getoond. Tussen de optredens volop kerstmuziek door  DJ Ferry. Zeer de moeite waard is de prachtige expositie in De Koepel van creatieve werkstukken gemaakt door leerlingen van alle basisscholen in Lunteren.

Lekkere marshmallows

Het thema dit jaar is “HART” en het is absoluut een must voor ouders en opa’s en oma’s om dit te gaan bewonderen. Het is ook een feest voor de kinderen om marshmallows te roosteren boven de centrale vuurplaats, lekkere hapjes en drankjes en dan ook nog een gratis lampion om door het donkere, geheimzinnige Buurtbosch het pad terug naar de Boslaan te volgen.
Een originele Amerikaanse schoolbus van Zoo&Zo pendelt heen en weer naar het dorp met als opstapplaats Floor/Museum. Degenen die enigszins slecht ter been zijn kunnen vanaf de Boslaan meerijden met de Safari-express tot aan De Koepel.

Laat u verrassen door de vele leuke activiteiten bij uitkijktoren De Koepel! Tot 18:30 uur bent u van harte welkom!

 

Deel dit bericht