|

“KERST ROND DE KOEPEL”

KinderkoorEen unieke kerstbeleving bij uitzichttoren de Koepel in het Luntersche Buurtbosch.

Op zaterdag 14 december tussen 16.30 en 18.30 uur kan er genoten worden van kerstmuziek, zang en lekkernijen op het terrein voor uitzichttoren/natuurtheater ‘de Koepel’ in het Luntersche Buurtbosch.

U wandelt vanaf de parkeerplaatsen bij restaurant de Lunterse Boer of congrescentrum de Werelt langs het feeëriek verlichte wandel/fietspad door het Luntersche Buurtbosch naar de uitzichttoren de Koepel. Dit is al een belevenis op zich maar na 10 minuten komt u op een open plek in het bos op de Galgenberg bij het rijksmonument de Koepel en waant u zich in een waarachtig Kerstsprookje!
Lunterse Winterhoornblazers, een koperblazersensemble van KNA, een prachtig Kinderkoor en tussendoor mooie verhalen verteld door Annelies Welgraven.

U kunt zich warmen bij de vuurkorven of aan de glühwein en hete chocolademelk en traditioneel komt de Lunterse topslager Ab van Leeuwen weer langs met zijn overheerlijke erwtensoep en hoge kwaliteit hotdogs.

Kerstmis is een feest van warmte en sociale verbondenheid en dit samenzijn op de mooiste plek van Lunteren bij de Koepel geeft inspiratie voor onvergetelijke kerstdagen.

In het dorpscentrum van Lunteren zelf wordt een kerstmarkt georganiseerd van 14.00 tot 22:00 uur zodat u er een gezellig en compleet dagje uit van kunt maken. Tussen het Wilbrinkplein (vlak bij het treinstation) en de Koepel pendelt ieder half uur een huifkar om bezoekers comfortabel en gemakkelijk te vervoeren.

Toegang aan dit evenement is gratis.

Deel dit bericht