Last minute Zomerconcert a.s. zaterdag. Reageer snel.

Zin in een gezellige avond a.s. zaterdag 15 juni bij de Koepel?


Niemand minder dan Tim Akkerman, de voormalige leadzanger van Direct, brengt samen met zijn huidige band The Ivy League, oude nummers van o.a. Bruce Springsteen weer tot leven.

Unplugged dat wel, want dat past beter in ons Buurtbosch.

Heb je daar net zo veel zin als wij?

Reageer dan snel, want voor a.s. zaterdagavond 15 juni zijn er nog kaarten te koop én… wij hebben voor de Vrienden van het Luntersche Buurtbosch extra korting kunnen regelen! Dus voor € 17,50 heb je een fantastische avond in ons mooie Buurtosch bij de Koepel.

De Zomerkoepelconcerten zijn altijd een ware belevenis! Je kunt er van prachtige ‘live’ muziek genieten en bijpraten met gezellige mensen, met een hapje en drankje.

KORTING VOOR VRIENDEN!

Ben je al lid van de Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch dan kun je gebruik maken van de ‘Vriendenkorting’. Je betaalt dan geen 20 euro voor een kaartje maar slechts 17,50 euro. Ben je nog geen lid van ‘De Vrienden’ dan loont het om lid te worden van de grootste vereniging van Lunteren. Want als je lid wordt maak je gebruik van de ‘Vriendenkorting’ en daarnaast ontvangt je het jubileumboek van Stichting Het Luntersche Buurtbosch gratis!

Bij online bestellingen voor het concert kan de kortingscode LBB2019 worden gebruikt, dan wordt de korting direct verwerkt.
Bij de kaartcontrole op 15 juni moet nog wel de Ledenkaart worden getoond. Per Ledenkaart kunnen 2 kaarten worden gekocht.

Klik op de link voor de aanbieding: https://buurtbosch.nl/vriend-worden/

Kaarten kun je online bestellen op www.buurtbos.nl maar je kunt ze ook kopen bij de Pleisterplaats, het gezellige terras naast de Koepel (open tussen 13.00 en 17.00 uur op alle dagen behalve maandag).

Mocht je geen tijd hebben dan zijn de kaarten ook nog bij de kassa te koop bij de ingang voor het concert.

Deel dit bericht