| |

Niels Thomassen wint spannende strijd om de mooiste Koepel-impressie

Vol spanning keken de kinderen op 29 december in het Museum Lunteren uit naar de uitslag van de wedstrijd: “Wie maakt de mooiste impressie van de Koepel in het Luntersche Buurtbosch”. De wedstrijd was uitgeschreven ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch. Bij het kerstnummer van de Lunterse krant zat een bouwplaat van de Koepel en een oproep aan kinderen om deze op hun eigen creatieve manier “aan te kleden”.
De kinderen zaten op het puntje van hun stoel, want ze hadden allemaal erg hun best gedaan om een prijs te winnen. De jury, bestaande uit Jobje de Postbooi, de nieuwe koepelbeheerder Gertjan van Doorn, Gert van Koesveld en Sofia Feenstra van het museum, mochten aan 3 kinderen een prijs uitreiken. Maar het was voor de jury erg moeilijk om een keuze te maken tussen al die mooie bouwwerken. Na veel overleg werd uiteindelijk de uitslag bekend gemaakt.

De winnaars van de 1e,2e en 3e prijs kregen een cadeaubon voor de speelgoedwinkel van Brouwer. De kinderen die niet in de prijzen waren gevallen ontvingen allemaal een smakelijke troostprijs, die hen was aangeboden door de SuperCoop. Niels Thomassen (11 jaar) uit Lunteren had volgens de jury de mooiste bouwplaat ingeleverd. Hij verdiende de eerste prijs.

Kinderen wachten in spanning af wie de prijzen heeft gewonnen
Eerste prijswinnaar Niels Thomassen, geflankeerd door juryleden Gertjan van Doorn (links) en Jobje de Postbooi (rechts)

 

Deel dit bericht