Nieuw bestuurslid Vrienden.

Ons bestuur wil graag Anneke Wortelboer aan u voorstellen als nieuw bestuurslid.

Helaas was het vanwege de Coronacrisis onmogelijk om Anneke aan u voor te stellen tijdens onze Algemene Leden Vergadering van maart j.l.

Anneke woont al meer dan 40 jaar in Lunteren. Ze is moeder van 2 kinderen en sinds kort ook grootmoeder. Anneke heeft eerst als consultatiebureauarts in Lunteren gewerkt en later in de regio Barneveld. Door haar contacten met ouders en kinderen zullen velen haar kennen. Sinds kort mag ze van haar pensioen genieten en heeft ze meer tijd om zich te wijden aan haar hobby’s. Ze gaat er graag op uit en is veel in de natuur te vinden, waar ze graag vogels observeert. Ze vindt van zichzelf echter nog niet dat we haar een vogelaar mogen noemen, daarvoor zegt ze nog te weinig kennis te hebben, maar dat tekent ook haar bescheidenheid.

Anneke heeft de taak op zich genomen om de boswandelingen te organiseren, die onder leiding van een aantal deskundige gidsen jaarlijks worden gehouden in ons Buurtbosch.

Daarnaast zal zij betrokken zijn bij de organisatie van de voorjaarslezing in het Westhoffhuis. Deze lezing wordt door de Culturele Kring Lunteren in samenwerking met het Museum Lunteren en onze vereniging georganiseerd rond een onderwerp dat zowel cultuurhistorische als natuurhistorische raakvlakken in zich draagt.

Deel dit bericht