Nieuw Koepelseizoen trapt af met Expositie Oog en Optiek

Fotoclub Oog en Optiek uit Lunteren exposeert vanaf zaterdag 31 maart 2018 in de Koepel in het Luntersche Buurtbosch. De opening van de expositie en daarmee de start van het Koepelseizoen is om 15.00 uur bij de Koepel. Wethouder Johan Weijland verricht de openingshandeling en de toegang is gratis.

Vijftien exposanten, voor het merendeel amateurfotografen, tonen een selectie van hun foto’s op de eerste twee verdiepingen van de voormalige theekoepel. De variatie is groot. Van grappige en tegelijk ook indringende straatfotografie tot kunstzinnige foto’s en portretten. En nog veel meer. Het is de afwisseling in het getoonde werk die de expositie speels en verrassend maakt en daarmee aantrekkelijk voor het publiek.

Oog en Optiek stelt zich ten doel haar leden te ondersteunen in hun fotografische ontwikkeling. De circa 40 leden vormen een enthousiaste club die graag laat zien dat hun onderlinge samenwerking leidt tot bijzondere beelden. Meer informatie over Oog en Optiek op: www.oogenoptiek.nl

Deel dit bericht