Opening Foto expositie 'Mens in Beeld'

Op zaterdag 4 juni om 14.00 uur opent, op uitnodiging van de Koepelcommissie de Lunterse Fotoclub ‘Oog en Optiek’ haar expositie in het rijksmonument ’De Koepel’in het Luntersche Buurtbosch (Boslaan 90 in Lunteren). De fotoclub laat zo’n 50 foto’s zien, met als thema ‘Mens in beeld’. Een onderwerp overigens waar een fiks beroep wordt gedaan op de creativiteit van de clubfotografen. De mens als hoofdonderwerp vraagt om meer dan een geposeerd of een spontaan portret. Het is aan de ruim 50 leden van ‘Oog en Optiek’ om u  te laten zien, hoe een ieder, op zijn of haar eigen wijze, zich heeft verdiept en tot welk beeld, verbeelding,  stijl of opvatting dit thema heeft geleid tot deze expositie

Expositie geopend van 4 juni t/m 28 augustus (dagelijks van 14.00 tot 17.00 uur, m.u.v. van de maandag) Toegangsprijs  € 2,- p.p. (op 4 juni gratis)

Het Rijksmonument ligt in een mooi natuurgebied, vandaar het verzoek uw auto  op het parkeerterrein van Hotel-Restaurant ‘De Lunterse Boer’ te laten staan, te kiezen voor de fiets of uzelf een mooie boswandeling van tien minuten naar ‘De Koepel’ te gunnen.

Deel dit bericht