| |

Opera per Tutti was genieten in het Luntersche Buurtbosch

Dit jaar programmeerde de Koepelcommissie samen met vereniging De Vrienden van het Luntersche Buurtbosch een opera programma voor het inmiddels traditionele zomerconcert. Ruim 200 liefhebbers genoten zaterdagavond met volle teugen van de weergaloze stemmen van vier zangers van wereldklasse.

Opera per Tutti
Mylou Mazali is mezzosopraan en pur sang entertainer. Met veel verve presenteerde zij de verschillende liederen die werden vertolkt samen met Claudia Patacca , sopraan, Peter Gijsbertsen, tenor en Sinan Vural, bariton. Zij werden begeleid door Marta Liébana Martinez op piano. Het concert begon met “Die Lustige Weiber von Windsor” van Nicolai en werd na maar liefst 15 aria’s afgesloten met “Toreador” uit Carmen van Bizet. Laagdrempelig en van hoge kwaliteit.
Gedurende het programma ging de zon achter De Koepel onder, waarna een bijzonder intieme sfeer ontstond. In de pauze vonden de heerlijke hapjes uit de ‘Baqwagen’ van Broodje Biezonder gretig aftrek en tot lang na het concert werd er nog heerlijk na gekletst onder het genot van een drankje.
Kortom het was een plezierige, enigszins frisse avond op de mooiste plek van Lunteren en het bleef eindelijk droog weer!

Deel dit bericht