|

Opera "The Telephone" van Menotti bij de Koepel

Zaterdag 20 augustus om 19:30 uur Engelstalige opera bij de uitkijktoren De Koepel: “The Telephone”.

Liefde en aandacht zijn de sleutelwoorden, maar het lijkt wel of het mobieltje het allerbelangrijkste is in het leven….

Deze moderne en zeer actuele opera is helemaal uit het leven gegrepen. De hoofdpersonen Ben en Lucy zijn verwikkeld in het spel van aantrekken en negeren. Lucy is bezig met van alles en nog wat en blijft maar aan de telefoon hangen terwijl Ben haar steeds probeert te bereiken maar ze is constant in gesprek! Als hij haar eindelijk te pakken heeft blijft ze maar doorratelen over nietszeggende zaken en hij moet haar zo dringend iets vragen….voordat hij binnenkort weer op reis moet!

Een sublieme uitvoering van deze opera uit het werk van de wereldberoemde Italiaans/Amerikaanse componist Gian-Carlo Menotti die afgelopen week exact 100 jaar geleden geboren werd en die in 2007 op 95-jarige leeftijd overleed. “The Telephone” is zo beroemd dat er zelfs een Broadway productie van is gemaakt!

Sopraan Katrien Baerts en bariton Sinan Vural die worden begeleid door pianiste Mirsa Adami geven u een schitterende muzikale avond voor het prachtige decor van het Rijksmonument De Koepel in het Luntersche Buurtbosch.

Toegangsprijs Euro 25,00 p.p. inclusief heerlijke hapjes van Topslagerij Ab van Leeuwen en Visspecialist Kees Dijkhuizen bij een lekker glas Italiaanse wijn. Om na afloop de wandeling door het (donkere) bos te kunnen maken krijgt u een gratis LED zaklampje namens het Luntersche Buurtbosch uitgereikt. Kaarten kunnen besteld worden door te reageren op deze nieuwsbrief (koepelevenementen@hotmail.com) waarna de kaart(en) bij hotellerie De Lunterse Boer tegen contante betaling (pinnen mag ook) kunnen worden afgehaald.

Tip: Hotellerie De Lunterse Boer heeft op deze dag vanaf 17:00 uur voorafgaand aan de opera voor u een speciaal Italiaans diner samengesteld tegen een zeer interessante prijs!

Deel dit bericht