| | |

Prachtig concert Urker Mans Formatie in de Koepel

Koepel avondEen sfeervol zomeravondconcert op zaterdag 16 augustus bij de Koepel. Meer dan 450 mensen wisten de weg naar de Koepel in het Lunterse Buurtbos te vinden. Het weer werkte prima mee, windstil en droog. De Urker Mans Formatie, onder leiding van Martin Mans met piano begeleiding door Leander van der Steen uit Ede was een ware belevenis. Beroemde melodieën van gospel, klassiek tot modern gezongen door twaalf prachtige mannenstemmen afgewisseld door pianosolo. Het concert was speciaal georganiseerd door de Koepel Commissie voor Vrienden van het Luntersche Buurtbos en ook toegankelijk voor andere belangstellenden.

Vooraf en in de pauze waren er hapjes en drankjes verkrijgbaar en uiteraard ontbraken de vis en een Berenburg niet. Na afloop was het pad door het bos sfeervol verlicht door waxinilichtjes.

Koepel avond 2

Dit jaar heeft De Koepelcommisie nog twee voorstellingen op de agenda staan. Op zondag 28 september een koffieconcert, Franstalige jazz & easy listening door zangeres Adriana Kegley en pianist Maarten Tro. Het concert begint om 12.00 uur en kaarten zijn te bestellen op www.buurtbos.nl. Op 13 december vind het kerstconcert plaats.

Deel dit bericht