Wandelen onder leiding van een gids met als thema: Proef de herfst in het buurtbosch

Ook deze herfst weer organiseert de vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch themawandelingen onder leiding van een gids.

Onder het motto “proef de herfst” is op vrijdag 25 oktober 2019 en op zondag 3 november 2019 een wandeling met een gids gepland.
Op 25 oktober neemt Govert Versteeg u mee langs de veelheid aan paddenstoelen in het bos en gaat u speuren naar sporen van dieren.
Op 3 november neemt Emiel van Silfhout u mee in de rijke bomenwereld van het bos en wat daar allemaal over te weten valt.

De wandelingen duren beide 1,5 tot maximaal 2 uur. Op vrijdag 25 oktober 2019 is het mogelijk bij de pleisterplaats naast de Koepel voor eigen rekening een consumptie te gebruiken.

We wandelen op goed begaanbare bospaden, soms met een kleine helling of afdaling. De wandelingen zijn gratis voor leden van de vereniging en hun huisgenoten (op vertoon van lidmaatschapskaart) en kosten € 2,00 voor niet-leden, graag ter plaatse, contant en bij voorkeur gepast te voldoen.

De wandelingen starten vanaf de  parkeerplaats van het Bosbad, Boslaan 91 Lunteren en beginnen om 14.00 uur.

Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk. We stellen het wel op prijs als u zich van te voren aanmeldt, zodat we een idee hebben hoeveel mensen er komen. Aanmelden kan per e-mail: vrienden@buurtbosch.nl, vermeld svp het aantal personen. Bij slecht weer kan de wandeling niet doorgaan en zullen wij de mensen die zich aangemeld hebben daags vooraf berichten.

Deel dit bericht