De zaal is vol op 29 september, meer dan 600 aanmeldingen

De belangstelling is groot. Er zijn thans meer dan 600 aanmeldingen ontvangen voor het jubileumfeest op 29 september in de Werelt! We kunnen niet meer mensen een plaats geven, helaas.

Het wordt een mooie avond met bijzondere mensen uit Lunteren en daarbuiten. Het eerste exemplaar van het jubileumboek: “De grote, groene erfenis, een eeuw Luntersche Buurtbosch” wordt op de feestavond uitgereikt aan prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Hij is zowel voorzitter van het Nationaal Restauratiefonds als ook voorzitter van het Nationaal Groenfonds. Dat is ook de reden waarom hij is uitgenodigd op deze feestavond.  Aan prof. mr. Pieter van Vollenhoven zal het eerste exemplaar van het jubileumboek ‘De grote, groene erfenis’ worden overhandigd. Hij zal zeker reageren waarom hij ons Buurtbosch belangrijk vindt.

De verhalen die u gaat horen op de feestavond over ons dorp en het Luntersche Buurtbosch worden ondersteund met prachtige beelden en afgewisseld met muzikale intermezzo’s. Voor een hapje en drankje wordt natuurlijk gezorgd, met dank aan onze sponsors!

 

Deel dit bericht