Geen weer op bosopruimdag voor de schooljeugd

Een van de goede tradities die ons buurtbos rijk is: de jaarlijkse bosopruimdag door de schooljeugd, georganiseerd door de Vrienden in samenwerking met de Jac. P. Gazenbeek Stichting. Op 11 oktober was het weer zo ver Het natte weer maakte dat de plannen moesten worden aangepast. De kinderen hadden toch een leuke dag.

Voorafgaand aan deze werkdag in de natuur heeft Louis Fraanje op de school voor de klas de kinderen van alles verteld over de natuur in het Buurtbos en de dieren die er leven.

Door het slechte weer hebben de 22 kinderen uit Groep 8 van Basisschool De Wegwijzer, die dit jaar aan de beurt waren, als alternatief genoten van een excursie naar de uitkijktoren De Koepel. Beheerder Jan den Otter vertelde  de kinderen over de geschiedenis van het Buurtbos en Louis Fraanje vertelde nog een paar mooie verhalen over het bos.

Op de groepsfoto De kinderen van Groep  8 o.l.v. Juf van der Sluis en Christien Dirkse, Govert Versteeg, Liseth Elbertsen en  Louis Fraanje.  (Foto: Jan den Otter)

Foto: jan den Otter
Foto: jan den Otter
Deel dit bericht