| | |

Zomeravondconcert Urker Mans Formatie o.l.v. Martin Mans op zaterdag 16 augustus 20:00 uur. Kaarten nu beschikbaar!

Urker Mans Formatie
Urker Mans Formatie

Een sfeervol zomeravondconcert met beroemde melodieën gezongen door twaalf prachtige mannenstemmen. Pianobegeleiding door Leander van der Steen Dit is een speciaal concert voor de Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch maar ook toegankelijk voor andere belangstellenden.

Vrienden kunnen gratis twee kaarten per lidmaatschapskaart bestellen via vrienden@buurtbosch.nl. De toegangskaarten worden u dan toegestuurd. Neemt u tijdens het concert naast de entreekaarten ook uw ‘Vrienden’ lidmaatschapskaart mee om u te legitimeren.
Draag warme kleding en goed schoeisel want het concert vindt plaats in de buitenlucht voor uitzichttoren de Koepel. Tijdens de pauze zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar. Om 21:00 uur gaat de zon onder maar de maan is in haar laatste kwartier en geeft voldoende licht bovendien is het pad naar de parkeerplaats bij congrescentrum de Wereld speciaal verlicht voor de concertgangers. Bij onverhoopt bijzonder slecht weer wordt uitgeweken naar de Gereformeerde kerk aan de Oranjestraat in Lunteren.
Meer informatie over het programma vindt u onder “agenda”.

Deel dit bericht