De Koepelcommissie

De Koepelcommissie organiseert jaarlijks verschillende culturele evenementen. Dat zijn muziekconcerten en exposities in brede zin. In eerste instantie voor de Lunteranen maar zeker ook voor de bezoekers van het dorp. De Koepelcommissie is een zelfstandig opererende groep vrijwilligers binnen de Stichting Het Luntersche Buurtbosch.

Jaarlijks trappen we het Koepelseizoen op 1 april af met een feestelijke expositie opening. De Koepelcommissie trakteert want de toegang tot de Koepel is dan gratis en er is muziek, een hapje en een drankje.
Daarna wordt er in het voorjaar een sfeervol concert op de eerste omloop van De Koepel georganiseerd.
Vervolgens wordt er tijdens het zomerconcert groots uitgepakt met een buitenconcert op het plein voor De Koepel. Hier speelden Ellen ten Damme, Harry Sacksioni en Tim Akkerman al eens. Dit jaar komt Tim Knol naar Het Luntersche Buurtbosch voor het zomerconcert.
Aan het einde van de zomer organiseren we een swingend jazzconcert, ook binnen op de eerste omloop.
We sluiten het jaar eind oktober af met Burr’len bij De Koepel. Dit gratis wild-event is voor alle Lunteranen en iedereen die het leuk vindt om een paar leuke en lekkere uurtjes bij De Koepel te vertoeven. Er is vanalles te beleven. Er is heerlijk eten, er zijn workshops, de Koepel is gratis toegankelijk en natuurlijk doen we een klein burr’l-tje.

Voor informatie over evenementen, concerten en/of exposities kun je contact opnemen met Gertjan van Doorn (voorzitter van de Koepelcommissie en Koepelbeheerder), telefoon: 0683845848, of e-mail 

Wil je de Koepelcommissie helpen tijdens het zomerconcert dan ben je van harte welkom!
Meld je dan aan bij één van de commissieleden of stuur de Koepelcommissie een e-mail.

Samenstelling commissie

Gertjan van Doorn (voorzitter / exposities)
Ester van Leuveren (secretaris / communicatie / pr)
Annemarieke Burgsteijn (penningmeester)
Cilia Boekenoogen (facilitaire zaken / horeca)
Jeroen van Heukelom (programmering / techniek) 

De Koepelcommissie van Het Luntersche Buurtbosch