De Pleisterplaats 

Sinds 2019 vindt u, voordat u daadwerkelijk voor De Koepel staat, links De Pleisterplaats. Dit gezellige terras heeft dezelfde openingstijden als De Koepel en wordt door de koepelbeheerders gerund.

De Pleisterplaats is een gezellige plek waar bezoekers komen om uit te rusten en lekker even iets te drinken. Na een bezoekje aan De Pleisterplaats bent u er helemaal klaar voor om De Koepel te beklimmen en van het uitzicht en van de tentoonstelling in De Koepel te genieten. Lees hier meer over De Koepel.

De Pleisterplaats, die vrijwel geheel met vrijwillige inzet door Lunterse ondernemers tot stand kwam, heeft een gezellig terras, een permanente tentoonstelling over de totstandkoming van De Koepel én er zijn toiletten. Op het terras is het heerlijk toeven met een warm of koud drankje, een heerlijke koek en in de zomer zijn er ijsjes te koop.

Voor bezoekers aan De Pleisterplaats is het belangrijk om te weten dat gemotoriseerd verkeer in Het Luntersche Buurtbosch niet toegestaan. U kunt de auto parkeren bij restaurant de Lunterse Boer aan de Boslaan (zo dicht mogelijk aan de weg). Daarna wandelt u over een half verhard pad in ongeveer 10 minuten omhoog naar De Pleisterplaats.

Op de fiets kunt u over hetzelfde pad bij De Pleisterplaats komen. Voor elektrische fietsen is er een oplaadpunt.

Voor mensen die slecht ter been zijn wordt een uitzondering gemaakt.

AED
Op de Pleisterplaats, vlak naast de ingang naar de toiletten, hangt een AED voor noodgevallen.

De Koepelbeheerders:
De koepelbeheerders wonen naast De Koepel en zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: Gertjan van Doorn, 06 8384 5848, Jacqueline van Doorn, 06 1437 9332.

Openingstijden De Pleisterplaats:
Tussen 1 april en 31 oktober, dagelijks tussen 13.00 en 17.00 uur, m.u.v. maandag.

De Koepelbeheerders:
De koepelbeheerders wonen naast De Koepel en zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
Gertjan van Doorn, 06 8384 5848,
Jacqueline van Doorn, 06 1437 9332.

Openingstijden De Pleisterplaats:
Tussen 1 april en 31 oktober,
dagelijks tussen 13.00 en 17.00 uur, m.u.v. maandag.