Agenda / Evenementen

Meld U aan voor onze Nieuwsbrief

U ontvangt dan regelmatig interessante informatie over komende evenementen in Het Luntersche Buurtbosch en bij De Koepel.

De Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch en De Koepelcommissie organiseren jaarlijks diverse activiteiten en evenementen. Deze vindt u terug op deze agenda.

Het aanbod varieert van wandelingen met gids door het Buurtbosch door ‘De Vrienden’ tot exposities en concerten in en rond De Koepel door De Koepelcommissie.

Zo maken we Het Luntersche Buurtbosch nog boeiender en leuker voor bezoekers uit Lunteren en iedereen die op de Veluwe komt recreëren.

Bestellen en betalen
Toegangskaarten voor de wandelingen en de concerten kunt u op deze pagina bestellen en direct met iDeal betalen. U krijgt na betaling een bevestigingsmail met een uniek reserveringsnummer. Op vertoon van de mail of een print daarvan kunt u de wandeling of het concert bijwonen.

Naast de wandelingen en de Koepel evenementen vindt u in de agenda ook aankondigingen van andere bijeenkomsten die met Het Luntersche Buurtbosch te maken hebben. Een voorbeeld daarvan is de ledenvergadering van de Vrienden van het Luntersche Buurtbosch.

Overzicht agenda / evenementen 2024

Geen evenementen gevonden!