De Koepelcommissie

De Koepelcommissie organiseert jaarlijks verschillende culturele evenementen in en rond uitkijktoren en natuurtheater De Koepel. Dat zijn muziekconcerten, exposities en culturele evenementen.

In eerste instantie is dat voor de Lunteranen maar zeker ook voor de bezoekers van het dorp. De Koepelcommissie is een zelfstandig opererende werkgroep vrijwilligers binnen de Stichting Het Luntersche Buurtbosch. Alle evenementen die de Koepelcommissie organiseert staan vermeld op de agenda- / evenementenpagina.

Dubbel zomerconcert met Lavinia Meijer en Toontje Lager
Hoogtepunt in het Koepelseizoen is het jaarlijkse zomerconcert. Hier pakt De Koepelcommissie groots uit met een buitenconcert op het plein voor De Koepel. Hier speelden Ellen ten Damme, Harry Sacksioni, Tim Akkerman en Tim Knol al eens. In 2024 zijn er zelfs twee zomerconcerten gepland. Op vrijdag 21 juni is er een klassiek buitenconcert met harpiste Lavinia Meijer. Op zaterdag 22 juni is er een modern programma met de Nederlandse jaren 80 band Toontje Lager met Erik Mesie. De kaartverkoop start binnenkort via de agenda- / evenementenpagina.

Burr’len bij De Koepel
Het Koepelseizoen wordt eind oktober afgesloten met Burr’len bij De Koepel. Dit gratis wild-event is voor alle Lunteranen en iedereen die het leuk vindt om een paar leuke en lekkere uurtjes bij De Koepel te vertoeven. Er is vanalles te beleven. Er is heerlijk eten, er zijn workshops, de Koepel is gratis toegankelijk en natuurlijk doen we een klein burr’l-tje.

Voor informatie over evenementen, concerten en/of exposities kun je contact opnemen met Gertjan van Doorn (voorzitter van de Koepelcommissie), telefoon: 06 8384 5848, of stuur een e-mail.

Wil je de Koepelcommissie helpen tijdens het zomerconcert dan ben je van harte welkom!
Meld je dan aan bij één van de commissieleden of stuur de Koepelcommissie een e-mail