Natuurwandelingen in het Luntersche Buurtbosch

Onder het motto “wat vliegt daar” organiseert de Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch een natuurwandeling onder leiding van een gids.

Afgelopen jaar hebben velen van jullie vast gewandeld in ons mooie Buurtbos. En hebben jullie ook zo veel vogels gehoord en mogelijk ook gezien? Dan vraag je je waarschijnlijk af welke vogel dit was. Nu dit wordt je verteld op één van onze natuurwandelingen door Willen en Els Roke, beiden zijn vogelaars die het bos en de vogels op hun duimpje kennen.

Deze wandeling vindt plaats op zaterdag 5 juni 2021

De wandeling start om 9.00 uur bij het Bosbad, Boslaan 91 Lunteren.

De wandeling zal ongeveer 2 uur duren en eindigt weer bij het Bosbad. We wandelen op goed begaanbare paden, soms met een kleine helling of daling. Neem zeker je verrekijker mee.

De wandeling is gratis voor leden van de vereniging en hun huisgenoten (op vertoon van de lidmaatschapskaart) en kost 2 euro voor niet-leden graag ter plaatse contant en bij voorkeur gepast voldoen.

Attentie: Voor de wandeling zijn, na de publicatie in de Lunterse Krant, intussen al veel aanmeldingen binnen gekomen. Er zijn nog slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Wellicht dat er een tweede wandeling georganiseerd kan worden later deze maand.

Aanmelden kan per e-mail: vrienden@buurtbosch.nl, vermeld svp het aantal personen. Bij slecht weer kan de wandeling niet doorgaan en zullen wij de mensen, die zich aangemeld hebben daags vooraf berichten.

Ook nu gelden de coronaregels: groepsgrootte maximaal 30 personen, houd 1,5 meter afstand, draag waar nodig een mondkapje.

Deel dit bericht