Tim Knol op 1 juli bij De Koepel in Lunteren
| | |

Tim Knol op 1 juli solo bij De Koepel

Singer/songwriter Tim Knol voelt zich beter dan ooit. Fit en fris. En dat komt hij op zaterdagavond 1 juli bij natuurtheater en uitkijktoren De Koepel laten horen. Geen gekkigheid, gewoon Tim Knol en zijn gitaar. De kans is groot dat Tim Knol zich als een vis in het water voelt in Het Luntersche Buurtbosch want de muzikant is de laatste jaren een fervent wandelaar geworden.

Tim Knol zal oude nummers spelen maar ook muziek van het meest recente album ‘Lightyears better’ laten horen. Het is een album over verandering. Als een verslag van de afgelopen periode waarin Tim het roer omgooide en zichzelf opnieuw uitvond. En hoe klinkt dat? Gelukkig gewoon zoals we van Tim Knol gewend zijn. Old skool Knol. Same sound, different suit. Lekker Amerikaans georiënteerde muziek als: Young, Petty, Sexsmith, Dylan en Tweedy. Ambachtelijke nummers met een goed verhaal. Meer weten over Tim Knol? Bezoek zijn website!

Voorverkoop toegangskaarten
Toegangskaarten kosten €20,00 per persoon en kunnen besteld worden via de website www.buurtbosch.nl.
Je kunt ook de afgebeelde QR-code scannen en direct kaarten bestellen. Ben je niet in staat om online kaarten te bestellen of lukt het niet stuur dan een e-mail naar koepelevenementen@buurtbosch.nl. Je wordt dan verder geholpen door iemand van de Koepelcommissie.

Vrienden van het Luntersche Buurtbosch
Speciaal voor Vrienden van het Luntersche Buurtbosch heeft de Koepelcommissie een leuke actie bedacht. Elke vriend die een kaartje koopt en bij de entree op 1 juli de ‘Vriendenpas’ laat zien krijgt vooraf een kopje koffie of thee met een lekker koekje gratis! Er mogen maximaal 2 mensen gebruik maken van deze actie per ‘Vriendenpas’. In de pauze en na het zomerconcert is er volop catering die de bezoekers van een hapje en een drankje kan voorzien. Het concert begint om 20.00 uur.

Vervoer naar De Koepel
Het evenemententerrein ligt midden in het bos en kan per fiets of wandelend (±10 minuten) van twee kanten worden bereikt. Auto’s zijn in Het Luntersche Buurtbosch niet toegestaan. Kom je met de auto dan kun je deze parkeren bij De Werelt (Westhofflaan 2, Lunteren). Je kunt de auto ook aan de Boslaan parkeren. Vanuit zowel De Lunterse Boer als De Werelt hoef je alleen maar het fietspad naar boven te volgen. 

Houd in de week voorafgaand aan het concert de Facebook pagina (Het Luntersch Buurtbosch), het Instagram account (uitkijktoren_dekoepel) en de website www.buurtbosch.nl in de gaten voor de meest actuele nieuwsberichten omtrent het zomerconcert met Tim Knol.

Tim Knol op 1 juli bij De Koepel in Lunteren
Tim Knol op 1 juli bij De Koepel in Lunteren
Deel dit bericht